Neda Ukraden je definitivno pevačica koja je u stvari sa najmanje hit pesama napravila jako dobru karijeru. Zahvaljujući samo par svojih pesama, ona ima karijeru koja je duga preko 40 godina, a ono po čemu je itekako bila poznata jesu njeni žvi nastupi, koji su definitivno za pamćenje. Međutim, u poslednje dve godine ona se malo više posvetila porodici,a karijeru je stavila po strani.

Međutim, narod je njeno pravo lice upoznao tek kadaa je krenula pandemija korona virusa, i kada su zabranjeni svi nastupi za estradnjake, a ona je među prvima krenula da kuka kako se jedva sastavlja kraj sa krajem. Tada je navukla bes javnosti na sebe, a još više, kada su dobili pomoć od 90.000 dinara, pa kada je rekla da sa time ne može da plati ni osnovne životne tropkove.

U tim trenutcima je Srbija proživljavala jako teške trenutke, tako da je njena izjava, kao i njenih kolegi u tom trneutku dočekana i na nož. Međutim, poznato je da je neda Ukraden početkom građanskog rata u Bosni i Hercegovini izguila dva velika stana i poslovni prostor koji je imala u Sarajevu. Na sve to, možda i znali niste da se tuži sa svojim bliskim rođacima u Hrvatskoj za dve kuće koje su joj ostale u nasledstvu, ali sada i njeni rođaci žele deo svega toga. Zna se da Neda Ukraden ima tri poslovna prostora u Beogradu, i da od njih jako dobro i zarađuuje.

Ads