Danas u nastavku ovog članka ćemo se dotaći malo naše javne scene a koja je inače prepuna ličnosti koje su skrenule ogromnu pažnju javnosti. Mnogo je i onihi koji su uspeli da svoje karijere dovedu na zavidni nivo, pa tako samim time su uprkos svemu uspeli da se ostvare i na ljuabvnom polju, a što je ipak malo teže da se održi kad ste javna ličnost jer će se jako često desiti da vam neko upakuje neku priču koja mu je eto tako došla.

Ali, postoje i oni parovi, koji su sa javne scene te kooji glase za jedne od najskladnijih te vešto uspevaju da se odupru zlim jezicima. Jedni od njih su bili i Danijela Dimitrovska i Ognjn Amidžić, te su o njihovom odnosu nnjih dvoje uvek pričali na lep način , pa je to najveći razlog zbog kojeg je jasnost ostala šokirana kada je čula da su se njih dvoje odlučili na razvod braka. Oni iz braka imaju i sina Matiju , a odluka da će svako d anastavi svojim putem definitivno je mnoge šokirala.

Oni nisu hteli da pričaju o razlozima koji su doveli do razvoda braka, pa se za to jnihovi nalozi na društvenim mrežama itekako prat i analiziraju do detalja a sve kako bi isplivao neki detalj koji je itekako zanimljiv. Pa je upravo zato Danijelina objava nedavno izazvala mnogo pažnje, a naime da nakon brčanog kraha manekenka prolazi kroz težak period pokazala je i putem društvene mreže kada je objavila fotografiju svoje prijateljice koja više nije među nama. -Nedostaješ… da mi kažeš da ne brinem i da će sve biti u redu – posvetila je manekenka dirljivu poruku bliskoj osobi, a njena objava rastužila je mnoge.

Ads