Kada bismo vam pokazali listu fotografija poznatih pjevačica iz mladosti i kazali vam da prepoznate koja je koja, sigurni smo da ne biste mogli pogoditi ni pola od toga, ili biste ih sve pomiješali. Činjenica je da ostanemo svi iznenađeni kada vidimo kako su naše omiljene ili pak omražene poznate ličnosti doživjeli ogromne promjene u fizičkom izgledu, pogotovo u licu, pa tako neki postanu potpuno neprepoznatljivi.

Plastična hirurgija je danas itekako napredovala što ide na ruku mnogima od njih, ali nije samo uzrok promjenama, naravno. Kod nekih je jednostavno došlo do mijenjanja lica i konstitucije tokom godina, a neke pjevačice čak izgledaju sve ljepše kako su starije, ali to dosta ovisi i o genetici. Tako je recimo, Sanja Đorđević, jedna od veoma poznatih pjevačica doživjela pravu promjenu na sceni. Naime, Sanja je oduvijek bila prilično skromna i nikada nije voljela da se oko nje vrte neki skandali il afere, a mnogi su primjetili ranije kako je tek prije nekoliko godina počela nositi kraće haljine i suknje, dok je do tada uvijek bila u dugim hlačama ili kombinezonima.

Ipak, Sanja je doživjela veliku transformaciju kada je smršala baš dosta, a onda se i prvi put pojavila u Grandu u kraćoj haljini. Svi su tada ostali bez teksta kada su vidjeli koliku promjenu je doživjela, a sada često imamo priliku da vidimo njene slike na društvenim mrežama. Tako se ovog ljeta pohvalila godišnjim koji je provela u Hrvatskoj sa Lepom Brenom, a očigledno jako uživaju. Ona je slike sa ljetovanja podijelila i na društvenim mrežama a mnogi kažu da izgleda odlično.

Ads