Nekada je bila veoma poznata pjevačica, koja je odlučila da se povuče sa estrade i da se posveti svom privatnom životu, tako da je karijeru ostavila po strani. Naime, ukoliko do sada niste shvatili u nastavku današnjeg teksta pišemo o Ivani Banfić. Kako smo već naveli ona je žarila i palila jugoslovenskom scenom, a sada je odlučila da svoj život posveti životinjama i prirodi.

Ivana na svom Instagram profilu vrlo često zna da iznenadi svoje pratioce sa fotografijama njene svakodnevnice, a poslednjom fotografijom ona je iznenadila bukvalno sve. Dakle ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ona čisti štalu, dok je na sebi imala duboke gumene čizme, a u opisu fotografije ona je napisala vrlo kratko: “Samo prirodno”, i time je oduševila sve.

Inače, Ivana već nekoliko godina živi u selu Stara Drenčina, koje se nalazi kod Siska, gdje je ona konačno pronašla svoj mir zajedno sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom. Jednom prilikom, prije nekoliko godina, Ivana je za hrvatske medije izjavila sljedeće: “Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo”, rekla je ona. 

Kako smo već napisali ona vrlo često objavljuje fotografije na kojima se vidi kako ona obavlja seoske poslove, a jednom je rekla i ovo: “Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva… Sve je to zabavno i novo”.

Ads