Sigurni smo da nema djeteta koje nije voljelo ovu čokoladu, a ni odraslima nije mana da su pojeli po koji prutić obzirom da je jedna od najukusnijih dječij čokolada. Obilježila je brojna djetinjstva, a nema ko ne zna za lice i osmijeh dječaka sa omota, iako je rijetko ko znao ko je on uopšte. Prošlo je dosta godina od tog snimanja, a njegovo lice krasi omot ove čokolade već dugi niz godina. Naravno, on je sada već odrastao momak koji je prešao u svijet manekenstva upravo zbog ove slike.

Naime, on je danas jedan uspješni maneken koji ima odličnu karijeru, a dosta ljudi ga čak ne bi moglo ni povezati sa sada već kultnom slikom sa čokolade, pa se tako mnogi iznenade da je upravo on bio dječak sa kinder čokolade. Alessandro Egger danas ima 29 godina, a živi i radi u Italiji, iako je rođeni Beograđanin, što također niko nije znao. Kaže kako se uvijek sjeća svog beogradskog odrastanja i da mu je taj grad ostao u lijepom sjećanju, iako je već dugi niz godina u Italiji. On je rekao kako je prije nego je otišao u Italiju živio na Banovom brdu, a tamo ima i dosta prijatelja. Dolazio je tamo svake godine do 13. godine života, poslije više nije imao priliku toliko često dolaziti, ali kad god može, iskoristi priliku.

Poslije čokolade, snimao je i serije poput “The Band”, “A doctor in the family” i “Shades of Truth”, a hvalio se i kako mu je Donatella Versace jedna od bliskih prijateljica.

Ads