Mnoge poznate ossobe širom sveta jednostavno se nisu znali nositi sa svojom slavom i sve što ona nosi sa sobom. Neki su poput Kurt Kobejna, pevača grupe Nirvana jednostavno odlučili da sebi skrate život od prevelikog pritiska, dok je jedan Majk Tajson uspeo da prospe preko 200 miliona dolara koje je zaradio od boksa, i da završi u zatvoru.

Mi se u nastavku današnjeg članka fokusiramo na domaću scenu, gde također imamo jako puno primera nekada poznatih pevača i glumaca, koji su nekada zarađivali na brdo novca, a danas jedva sastavljaju kraj sa kraajem. Jedan od njih je svakako i osoba koju danas vidite na naslovnoj stranici.

Da li znate ko je pevačica sa ove slike? Ona je nekada u 70 godinama prošloga veka pevala super hit “Srećo reci”. Naravno, reč je o popularnoj srpskoj pevačici Maji Odžaklijevski, koja danas jedva sastavlja kraj sa krajem i penzijom od 33.000 dinara. Na sve to, brine se i o svome malom unuku Luki. Na sve to mali unuk, ima i autizam, i svestan je itekako da mu bbaka ne može priuštiti sve što on poželi.

Naime, mali Luka ima 7 goddina, a baka mu se još slabo kreće, tako da je prava tuga, kako je jedna ovako velika diva u Jugoslovenskoj muzicci, spala na ovako niske grane.

Ads