Nije tajna da naša estrada živi prilično luksuznim životom – što su poznatiji to više novca imaju, više su u medijima i više vole da se hvale svojim skupocjenim stvarima. Ima naravno i onih, pretežno pjevačica, kojima karijera i nije baš ponajbolje išla, ali su se ipak snašle i našle svoje mjesto pod zvijezdama tako što su imale prilike upoznati svoje bogate muževe. Veliki broj biznismena i poznatih, bogatih muškaraca pored sebe voli imati lijepu djevojku ili ženu, pa onda one tako najviše ulažu u svoj izgled ne bi li ih uspjele zavesti na vrijeme.

Naime, jedna od pjevačica koja se udala izuzetno dobro jeste Dijana Didi Janković, koja se udala za IT stručnjaka Danijela Rokvića, a sada zajedno imaju i dijete. Naime, ona je otišla da živi u inostranstvo sa svojim suprugom, a vrlo često se na društvenim mrežama pohvali luksuznom odjećom, ali i destinacijama koje vrlo često obilazi. Didi Džej joj je umjetičko ime, a iako je imala nekoliko pjesama nijedna se nije mogla izdvojiti kao poseban hit na ovim prostorima, pa je Didi tako poznatija kao najbogatija srpkinja, nego kao pjevačica. Ipak, ona je dosta puta znala izazvati i gnjev javnosti zbog nekih svojih izjava.

Izjavila je ljetos kako je bebu od mjesec dana ostavila  kod kuće i da je čuvaju dadilje te sa time nema problema jer je beba mala za putovanje, a stalno su na video pozivu pa je prati. Kada je vidjela koliko je gnjeva u javnosti bilo, Didi je objasnila situaciju i rekla da nikada ne bi ostavila dijete na dug period, i da je ostavi samo kada treba nešto obaviti a i tada je pričuvaju bake.

Ads