Iako je decenijama vrlo popularan, ne samo u Americi nego i u ostatku svijeta, o Trampu se ipak najviše počelo govoriti otkako je ušao u trku za predsjednika prije više od četiri godine. Naime, on je bio najveće iznenađenje koje su spremili republikanci, a čini se kako su i uspjeli u svom naumu, obzirom da je Tramp na kraju pobijedio na izborima i postao predsjednik SAD-a, ali nije uspio uraditi ono što je skoro svaki predsjedniik uradio a to je osvojiti dva mandata.

Naime, sada je već i više nego očigledno da je Džo Bajden, demokratski kandidat, pobijedio na izborima u Americi. Tramp ovaj poraz još uvijek ne priznaje i smatra kako je došlo do krađe glasova. Demokrate to kategorički negiraju, a sada se već priča i o tome kako se Melanija planira razvesti od Trampa. Naime, prema riječima bivše Trampove saradnice, prva dama je zapravo postala očajna kada je dobila ovu titulu, jer se ona već neko vrijeme htjela razvesti od njega, ali to nije mogla uraditi sve dok je on predsjednik jer bi ga tako ponizila, a on bi našao način da joj se osveti.

Inače, Trampu je ovo treći brak, a njegova druga žena Marla Mejpls je morala potpisati da nikada neće izdati neku knjigu koja govori loše o njemu, ili davati neke upitne izjave i i intervjue, a mnogi sada već misle kako će i Melanija dobiti isti tretman, što će ona i prihvatiti, vjerojatno zato što se bori da njen sin Baron bude ravnopravan sa ostalom djecom. Inače, već je više puta objavljivano kako gura njegovu ruku i ne da mu da je drži, a ni ne spavaju zajedno u krevetu.

Ads