U nastavku današnjeg članka se malo bavimo novostima sa naše javne scene, a kako ste i sami shvatili pisat ćemo o jednoj itekako poznatoj voditeljki, iako se ona povukla sa scene, i više nije toliko prisutna u javnosti kako je to ranije bio slučaj. Ukoliko do sada niste shvatili, o kome se radi, mi ćemo da vam kažemo. Riječ je o voditeljki Ani Mihajlovski, o kojoj ćemo akko smo već rekli pisati u nastavku ovog članka.

Ova prelijepa voditeljka se kako smo to već napisali povukla sa scene, ali i sa društvenih mreža, pa zbog toga već mjesecima unazad nemamo prilike da je vidimo i da saznamo neke novosti vezane za nju. Međutim javnost je ostala iznenađena kada se ona pojavila u popularnoj domaćoj seriji “Dinastija”. Ana je tumačila jednu od uloga u domaćem rimejku pomenute američke sapunice, a odlučila se za veliku promjenu imidža.

Tako Ana više nije plava, nego je sada brineta, tako da je plava kosa po kojoj je bila prepoznatljiva već sada stvar prošlosti. Složit ćete se sa našim mišljenjem, da ona sada izgleda bolje nego ikada, a u pomenutoj seriji smo imali priliku da je vidimo kako igra rame uz rame sa popularnim crnogorskim glumcem Branimirom Popovićem. Šta vi mislite, da li se Ana snašla u glumačkim vodama, iako ovo nije prvi put da je vidimo da ona glumi? Dajte nam vaše mišljenje o tome, da li Ani ljepše stoji plava kosa, ili vam je ipak ljepša kao brineta? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Ads