Društvene mreže i internet portali u globalu nam svakodnevno donose hrpu beskorisnih informacija, koje nam apsolutno ne trebaju u životu. Dovoljno je samo da otvorimo društvenu mrežu tik-tok i da tamo nađemo hrpu besmislica, i da samo vidimo u kakvom mi to svetu danas živimo. 

Jednostavno ljudi su danas spremni da rade budalu od sebe, samo da bi zaradili dovoljan broj klikova, i ne bi li se našli u nečijim komentarima, a ko postane viralan zbog neke “hrabbrosti”, koju je uradio, njegovoj sreći definitivno nema kraja. Zato i ne čudi svedočenje ruskog top modela koja je imala preko 23 miliona folovera na Instagramu, a njoj se svet srušio od prošlog ponedeljka, od kako je predsednik države zabranio da se ova mreža više koristi u Rusiji i to do daljnjega. 

Samim time, mnoge je “udario” po džepu, ali je on normalnog razmišljanja, jer Instagram kao takav, itekako loše utiče na njegovu zemlju, jer smatra da zapad “truje” ruse povodom nobvonastale situacije i rata koji se odvija u Ukrajini. Međutim, da imamo i lepih i pozitivnih priča, pokazuje nam i današnja priča koja nam dolazi iz Srbije. 

Tako je u Beogradu u jučerašnjem danu na semaforu, jedan čovek zastao, izašao iz auta, te zavezao pertlu čoveku koji nije imao ruku na pešačkom prelazu. Slika je izazvala hrpu pozitivnih komentara, a mi vam prenosimo neke od njih. – Svaka čast za gospodina, “Primer kako treba da se ponašaju ljudi,”, Bravoooo care, – Uuu skupa slika! – Naklon do poda! – samo su neki od mnogobrojnih pozitvnih komentara. Pogledajte i sami.

Ads