Iz dana u dan imamo novosti koje nam dolaze iz Zadruge, najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, a tamo haos ne prestaje ni na jedan dan, pa tako svaki dan se desi neka nova situacija o kojoj bruje svi mediji i portali. U nastavku pišemo o žestokoj svađi koju su imali ljubavni par Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović.

U ponedjeljak je bila emisija Milana Miloševića, pod nazivom “Pretres nedelje”, gdje oni raspravljaju i diskutuju o svim aktuelnim temama, i svemu što se dešavalo nekoliko dana unazad. Tako je na red došla i tema ovog ljubavnog para, između kojeg je došlo do neviđene svađe, a gledaoci i zadrugari su navikli na njihove svađe jer ovo nije prvi put da oni prirede tako nešto.

Marko i Viki su u jednom trenutku napustili emisiju, i ušli u spavaću sobu, i tamo su nastavili svoju svađu koja je započela za crnim stolom, i to sve zbog Markovog flertovannja sa Marijanom Zonjić. Tako je njemu Viki rekla i pitala ga da li je ona zaslužila sve to, i da su njegovi pogledi itekako očigledni, dok se on cijelo vrijeme pravdao kako ništa namjerno nije uradio, a onda mu je ona rekla: “Što si sa mnom? Je*em li ti mater! Upamtićeš me za ovo. Posle ovoga večeras nikad nećemo biti zajedno. Ja ću da budem sa kim hoću, jutros sam se spremila zbog Anđela prija mi i sviđa mi se. Neću da me ti praviš budalom, budi iskren.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads