Ovako nešto do sada sigurno niste čuli, a radi se o tome da Kristina (23), koja je uz Rusije je u braku sa gruzijskim milionerom Galipom Ozturkom koji ima 56 godina, i sa kojim ona do sada već ima dvadesetero djece, a vjerovali ili ne, njen cilj je da imaju 105 djece. Naime, ona je jedno dijete rodila prirodnim putem, dok je ostalu djecu dobila uz pomoć surogat majki, koje je u Gruziji legalan, a rekla je da se nada da će imati više desetina djece, naravno uz pomoć surogat majki.

Kristina je dospjela u sve svjetske medije, jer je ona u samo godinu dana platila 168.000 eura na surogat majke, i to sve samo da bi ostvarila cilj koji želi, a to je da ima 105 beba. Njen muž, Galip je turski milioner koji već ima 9 djece, a on je u intervjuu koji je dao prošle godine za “Forbs” rekao:

“Imam devetoro dece, svi žive i rade u Turskoj. Uzrasta su od 12 do 34 godine, ali svi rade, čak i taj najmlađi. On prodaje povrće i jaja. Vremenom uvodim decu u svoj posao”. Kristina koja je inače porijeklom iz Rusije je rekla da sve surogat majke prolaze kroz savjetovanje, i da je sve legalno i čisto i to prije nego će one zatrudniti sa djecom koja genetski potiču od njih dvoje.

Kristina se inače upoznala sa Galipom kada je kao mlada samohrana majka riješila da otputuje do “Las Vegasa Crnog Mora”, kako zovu Batumi. Tamo je upoznala Galipa i to je bila, kaže, ljubav na prvi pogled. “On je moj mentor, vodič i princ – sve u jednom”, tvrdi ona za “Daily mail”, a Galip potvrđuje njene riječi. Ona ima 16 dadilja, a svaka od njih ima mjesečnu platu od 500 eura, koje žive u njihovoj kući i imaju svoju kuhinju, a rade četiri dana, pa dva odmaraju. Njihovi troškovi su ogromni, a za mjesec dana oni potroše 20 najvećih paketa pelena, 53 pakovanja formule za bebe, a svake nedjelje potroše 6.000 dolara za najnužnije stvari za djecu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads