Nastavljamo sa novostima koje su povezane sa našim poznatim javnom ličnostima, a naša današnja tema bit će estradna scena, koja je uvijek zanimljiva i prepuna novih priča i dešavanja za neke od naših estradnjaka. U današnje vrijeme nekako je sasvim normalno i očekivano da svi oni koji se bave sa javnim poslom, da zarađuju veoma dobro, i da većinu novca ulažu u nekretnine, a pri tom mislimo na malo starije i iskusnije pjevače ili glumce.

Recimo, dovoljno je da samo pogledate vile koje su u vlasništvu Cece Ražnatović ili recimo Jelene Karleuše, a šta tek reći za Lepu Brenu i njenog muža Bobu Živojinovića? Svi oni imaju nekretnine koje vrijede i po nekoliko miliona eura, ali to ništa ne znači, jer postoji jedna koja je mnogima promakla, a koja je definitivno najveća vila koja se nalazi u Beogradu, i čija vrijednost je procijenjena na 7 miliona eura.

Ono što je zanimljivo jeste da ta vila ne pripada ni jednoj od gore navedenih poznatih estradnih ličnosti, a vjerovali ili ne, ova luksuzna i skupocjena vila pripada pjevačici Veri Matović. Sama vila i nije toliko skupa, koliko su skupe stvari koje se nalaze unutra, a pri tom mislimo na slike koje koštaju pravo bogatstvo. Vera je u toku svoje muzičke karijere zaradila mnogo novca koji je ulagala u slike, a cijelo njeno imanje procjenjuje se na nevjerovatnih 5 do 7 miliona eura. Da li ste ovo znali od ranije? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads