Žena koja ima jednu od najdugovječnijih karijera kada je estrada u pitanju je sigurno pjevačica Neda Ukraden koja je na sceni već skoro 50 godina i za nju vrijedi ona narodna da je ko vino, što starija to bolja. Nedin glas i pjesme su uvijek bili prepoznatljivi a ni izgled joj nije odmagao posebno kada je bila mlada i kada je bila prava ljepotica.

Ona je tada bila idol skoro svim djevojkama u bivšoj državi i imala je popularnost kao malo ko u njeno vrijeme. Iako joj je na poslovnom planu sve išlo od ruke i privatnom životu i nije bilo tako. Neda je bila u braku u kojem je rodila i kćerku Jelenu ali se i razvela kada je njena kćerka još uvijek bila mala. Neda je uvijek žalila što nije imala još djece ali ju je njena kćerka obogatila sa troje unučadi u kojima Neda neizmjerno uživa.

Kada je pogledate nikada ne biste rekli da ova žena ima skoro 70 godina i da je baka, posebno zbog toga što je Neda puna energije i još uvijek ima redovne nastupe, koji su sada zbog pandemije obustavljeni. Ipak, Neda ne dozvoljava ni pandemiji da je spriječi da radi pa je tako najavila i premijeru nove pjesme koju je snimila i ona očito nema namjeru da ode u penziju i prestane da se bavi pjevanjem.

Neda je aktivna i na društvenim mrežama gdje je ovih dana svoje fanove počastila i fotkom u kupaćem kostimu, a odmor provodi u svojoj vili na Crnogorskom primorju.

Ads