Do sada smo nekoliko puta pisali o tome da na internetu i društvenim mrežama možemo da pronađemo dosta zanimljivosti i neobičnih situacija koje se dešavaju širom svijeta. Mnogo je onih koji odluče da neko svoje iskustvo podijele sa svima, od priča koje vas znaju nasmija ti do suza, pa sve do onih koje nas potpuno šookiraju i ostave bez teksta.

Ono što je neminovno, a što moramo spomenuti, jeste da je i u svijetu, ali i kod nas dosta prisutna crna hronika, pa tako u poslednje vrijeme skoro svaki dan pročitamo neku tužnu vijest koja nas ostavi bez teksta. Međutim, naša tema u ovom članku je nešto sasvim drugo, i prilika da se malo odmorimo od tih tmurnih i ružnih vijesti. U nastavku vam donosimo jednu nejverovatnu priču koja se desila jednom čovjeku.

Naime, radi se o tome da je jedan čovjek iz Austrije, tačnije iz mjesta Nojkirhen otišao na buvlju pijacu i tu kupio jednu sofu. Kada je došao kući on je u sofi, u jednoj polici pronašao metalnu kutiju u kojoj se vjerovali ili ne nalazila zlatna poluga. Međutim, zlatnoj polugi je nedostajala jedna važna stvar da bi mogla biti prodata, odnosno uz nju nije bio ostavljen odgovarajući certifikat, zbog čega niko polugu nije mogao da proda banci, pa je on to prijavio policiji koja je zlatnu polugu vratila notaru koji se brine o zaostavštini žene čije stvati su se prodavale nakon njene smrti. Policija je za tamošnje medije potvrdila da je čovjek sofu kupio na kućnom buvljaku.

Ads