Posljednjih godina se broj razvoda u cijelom svijetu pa tako i kod nas u regionu drastično povećao. Kao glavni razlog se navode ekonomski razlozi i preljuba, koja je procvjetala nakon pojave društvenih mreža. Mnogo prevarenih supružnika je reklo da su se njihovi partneri upravo putem fejsbuka upoznali sa osobama sa kojima su ih prevarili.

Kažu u narodu da obično žena ili muž posljednji saznaju da su prevareni, ali to ne mora biti tako ako obratite pažnju na neke očite znakove koji vam mogu reći da nešto nije u redu i da vjerovatno vaš partner ima nekog. Mi vam donosimo samo nekoliko znakova koji bi trebali upaliti alarm kod vas. Jedan od njih je ako vaš suprug ili dečko odjednom ostaje dugo na poslu.

Ne dolazi na vrijeme kući i to oopravdava povećanim obimom posla ili nekim poslovniom sastancima kojih prije nije bilo. Ako primjetite da je vaš prtner odjednom počeo da sluša na primjer drugu vrstu muzike to može biti znak da je novi trend u muzici pokupio od nekog do čijeg mu je mišljenja stalo i kome želi da se približi i na način da počne da sluša istu muziku da bi imali što više zajedničkih stvari.

Ako se promijeni i njegov odnos prema vama, alo nije zainteresovan za vas u krevetu i ako u komunikaciji bude drzak i bezobrazan pa i sarkastičan i čini vam se da mu smeta sve što kažete ili uradite, to je siguran znak da se nešto dešava i da je u to upetljana neka treća osoba. Nemojte se tješiti i pravdati ga nervozom ili problemima jer da je to istina onda bi sa vama razgovarao o tome i tražio vaše mišljenje. Ako je na mobitelu i na profilima odjednom promijenio sve šifre uz neki glup izgovor dobro se zapitajte o čemu se tu u stvari radi.

 

Ads