Mnogo je ljudi koji muku muče sa viškom kilograma, i zbog toga pribjegavaju raznim preparatima koji se reklamiraju na televiziji, ali i na internetu, međutim većina njih nije provjerena, tako da baš i nije preporučljivo da se koristi sve i svašta. Višak kilograma i nije toliki problem ukoliko nije previše i ne ugrožava vaše zdravstveno stanje, a kada je riječ o poznatim estradnim ličnostima, ili općenito javnim ličnostima, oni posebno moraju da vode računa o njihovom fizičkom izgledu.

Mi u nastavku pišemo o jednoj veoma poznatoj pjevačici koja je upravo imala problem sa viškom kilograma. Radi se o Anici Milenković koja se proslavila kada je imala samo 13.godina, kada je otpjevala pjesmu “Na lančiću ime tvoje”. Ona se nakon toga nastavila baviti pjevanjem, ali su je razna životna dešavanja dovela do toga da se ona udeblja, i to ne malo. Međutim, Anica je za samo šest mjeseci uspjela da skine vjerovali ili ne čak 52 kilograma. Pjevačica je jednom prilikom za medije rekla sljedeće:

“U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je iamo godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim”. Kada se Filip oporavio ona je odlučila da se posveti sebi, pa je tako za šest mjeseci uspjela da svoj život promijeni u potpunosti, pa samim tim i da vrati svoju mladalačku liniju. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads