Poznata estradna zvijezda starije generacije Mitar Mirić u posljednje vrijeme i nije toliko aktivan i kao da je zapustio svoju karijeru, ali on ima tako veliki broj hitova da ne mora da se brine da će pasti u zaborav.

Kada je bio mlad smatran je pravim zavodnikom i šmekerom, mada nije mogao da se pohvali nekom ljepotom. Pričalo se da ga u svakom mjestu u kojem gostuje bar jedna žena  čeka u hotelskoj sobi i to je vjerovatno i bila istina jer uvijek ima onih koje žele pošto poto biti sa nekim ko je poznat.

Mitar Mirić je na vrhuncu svoje karijere bio osamdesetih godina u vrijeme dok je još uvijek postojala Jugoslavija, a danas je već stariji čovjek koji se smirio i više ne ganja žene,   postao je porodičan čovjek a dobio je i unučad. On je jako ponosan djed i na svojoj službenoj web stranici je prije nekoliko dana objavio fotografiju na kojoj se nalazi u društvu svoje supruge i unuke.

Njegova supruga se nije često pojavljivala u javnosti svih ovih godina i mnogi su ostali iznenađeni kada su vidjeli o kako se lijepoj ženi radi. Komentari koje je ova fotka izazavala su uglavnom bili pozitvni i ticali su se izgleda njegove supruge pa su ljudi između ostalog pisali kako je veoma atraktivna i kao je sigurno ona razlog zbog kojeg je Mutar uvijek nasmijan i veseo. Ona ne samo da je lijepa zgodna i atraktivna nego je izgleda i prava  dama i mnogi se pitaju šta je ona vidjela na Mitru i na koji način je osvojio i nagovorio da se uda za njega.

 

Ads