Kao što možete i sami da vidite, danas govorimo o super poznatom glumcu Slavk Štimcu, koji je prisutan na sceni preko 40 godina On je jedan od retkih glumaca koji je uspeo da opstane na sceni, i to od doba dok je još bio dete. Gluio je u preko 10 filmova, dok nije napunio 15 godinu života, a nakon toga mu se otvorila cela scena.

Međutim, vreme ga je poako stiglo, i zbog bolesti u poslednjih 10 godina jednostavno više ne glumi. Preselio se u Beograd, gde živi sa svojom suprugom, i tek se ponekad pojavi u nekoj pozorišnoj predstavi. Međutim, ono što svi jako retko znaju jeste njegova velika ljubav, sa kojom je bio u jako ozbiljnoj vezi i to pre nego što se oženio. Kako je kasnije izjavljivao u srpskim medijima, ona mu je bila velika ljubav koju nikada neće zaboraviti. On je itekako znao sakriti svoj privatni život, ali su nedavno mediji doznali ko je u stvari ona, u biti radi se o Ivani Jevtović. Ona se tako nedavno u emisiji Balkanskom ulicom, kod poznate voditeljke Vesne Dedić oglasila povodom ove teme, i odlučio da kaže par reči o njemu:

““Ja sam na Terazijama srela Slavka Štimca i on je vidio da ja jednostavno nemam nekih velikih obaveza, pa je on rekao da li hoću s njim negdje da nešto pojedemo. Bio mi je idol, a onda mi je predložio da odemo i do njegove devojke koja živi jako blizu u Beogradu. Tada je neka žena počela galamiti na Slavka i rekla mu da joj prestane dovoditi svoje fanove, a onda kada je sklonila kosu sa očiju, ja sam vidila da je u pitanju Sonja Savić”.

Ads