U poslednje vrijeme nekako smo navikli da čujemo ili da vidimo negdje u našem okruženju ljubavni par, ili bračni par gdje je razlika u godinama i više nego očigledna. Nije samo u Srbiji, ili na Balkanu, nego svuda u svijetu, gdje ljudi na ovakve veze gledaju sa osudom i obično takve djevojke koje uđu u vezu ili brak sa znatno starijim muškarcem budu okarakterisane kao sponzoruše, dok sa druge strane muškarci budu okarakterisani kao oni koje drma kriza srednjih godina.

Upravo na ovakve priče više nije htjela i nije mogla da šuti djevojka po imenu Jelena koja ima 27 godina, koja je odlučila da na društvenim mrežama otvoreno priča na ovu temu, odnosno tačnije šta to nju kao magnet vuče prema starijim muškarcima, a sama je pri tom naglasila da nije u pitanju ni novac niti sindrom “djeteta koje je raslo bez oca”. Jelena je napisala kako je ona uspjela da “smota” jednog starijeg muškarca, ali da se sudbina sa njim itekako poigrala, kao i sa njenim emocijama. Ova djevojka je svoju priču započela tako što je napisala:

“Dragana sam upoznala sasvim slučajno, na jednom seminaru u Subotici na koji me poslala firmu. On je tu bio kao predstavnik svoje, vrlo uspešne kompanije. Prosed, visok, korpulentan, u 50-tim godinama, u elegantnom odelu, odmah je privukao moju pažnju. Inače sam oduvek želela ozbiljnog muškarca pored sebe, ostvarenog, uspešnog, pored kojeg ću se osetiti kao prava zaštićena žena. Preko glave mi je bilo izlazaka sa mojim vršnjacima koji još igraju igrice sa ortacima i jedini cilj u životu im je da celo veče piju pivo u kraju i žickaju novac od roditelja”, napisala je ona, a ostatak njene ispovijesti pročitajte ovde.

Ads