Malo je onih koji će na prvi pogled znati o kome se radi i ko se nalazi na naslovnoj fotografiji ovog članka. Da ne bismo odmah otkrili o kome se radi dat ćemo vam nekoliko detalja koji bi vam mogli pomoći da pogodite o kome se radi.

Ovaj čovjek je napravio jednu od najvećih karijera u bivšoj Jugoslaviji,  a poslije je osnovao produkcijsku kuću i pokrenuo posao koji mu je donio bogatstvo koje se mjeri u desetinama milona eura. Radi s e o veoma ambicioznom čovjeku koji ima svoje principe a jedan od njih je i da uvijek održi svoju riječ. Njegov životni moto su red rad i disciplina. Ako ni sada niste pogodili o kome se radi, reći ćemo vam da je nedavno prodao svoje dionice u imperiji Grand i da se povukao u penziju, ali samo na papiru jer i dalje radi kao glavni konsultant u muzičkom takmičenju Zvezde granda.

Radi se o Saši Popoviću koji se u bivšoj državi proslavio kao dio pratećeg benda Lepe Brene, Slatkog greha. Oni su stekli neviđenu slavu i popularnost, a kada je Brena odučila da krene u solo karijeru, bend se raspao. Saša je zajedno sa pjevačicom osnovao Grand produkciju koja je vremenom postala najveća produkcijska kuća u regiji.

Na ovoj slici koju vam donosimo, Saša je imao 17 godina i tada je važio za zgodnog mladića i  velikog zavodnika, koliko god to sada izgledalo smiješno kada vidite ovu sliku. Danas je Saša jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji i stekao je ogromno bogatstvo, a mnogima nije simpatičan i ne vole ga, što se može pripisati i zavisti jer pored ogormne količine novca koju posjeduje, Saša ima i divan brak i porodicu kojoj je jako privržen.

 

Ads