Ona je jedna od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima, žena koja je izgradila fantastičnu karijeru još iz doba kada su žene bile uskraćene za velike uspjehe i kada je malo koja mogla izgraditi uspješnu karijeru, pogotovo kao javna ličnost. Lepa Lukić oduvijek je odisala elegantnošću, ženstvenošću, ali je ipak bila uvijek veliki borac, kao i velika dama. Upravo iz tog razloga, mnogi su bili iznenađeni kada su je vidjeli u rijalitijima, obzirom da ona nikada nije izgleda kao dio takvog jednog svijeta.

Njeno ime postalo je njen zaštitni znak, a skoro niko je više ni ne zove drugačije sem “Lepa” ili “Lepa Lukić”. Naravno, svi znaju da joj ime nije Lepa, to je barem sigurno, ali rijetko ko zapravo zna kako se ona zove. Naime, vrlo se često dešava da pjevači mijenjaju svoje ime ili smisle neko novo ime za scenu, ali ta imena postanu toliko popularna da ih više niko ne zove pravim imenom. Ista stvar, možda čak i još zanimljivija je kod Ane Bekute, koja se zapravo zove Nadežda Polić, ali njeno pravo ime baš niko više ne koristi, pa se tako mnogi iznenade kad čuju da Ana zapravo nije Ana i u pravom životu.

Što se tiče Lepe, Lepa svakako nije njeno ime, ali čak ni Lukić nije njeno pravo prezime. Naime, Lepa se zapravo zove Lepava Mušović i tako je upisana i u rodnom listu. Da li ste vi znali za ovo ime? Kada bi neko kazao Lepava Mušović, da li biste znali o kome je riječ? Šta vi mislite o promjeni imena zbog estrade? Pišite nam.

Ads