Svi smo mi čuli za Tanju Savić koja je imala blistavu karijeru pred sobom nakon pojavljivanja u Zvezdama Granda, ali ona se umjesto ka karijeri odlučila okrenuti porodici i braku.

Svog spuruga, koji je poznat fudbaler, stalno je pratila po inostranstvu i vodila brigu o djecu, ali kada su ona porasla, Tanja je htjela da se vrati muzičkoj karijeri, ali se tome usprotivio njen muž. To je sve kulminiralo svađama, pa čak i nasiljem u porodici koji je na kraju doveo i do razvoda, koji je bio baš turbulentan.

Njenu djecu, njen muž je odveo u Australiju, a ona nema nikakve mogućnosti da ih viđa, a pored ovoga zadesio je i gubitak bebe.

Naime, za vrijeme svih tih svađa, ona je posumnjala da je trudna, što se na kraju ispostavilo tačnim, ali ona je i pored svađe nastojala da razgovara sa svojim mužem, ali on jednostavno nije htio da priča sa njom. Kao rezultat toga pojavio se i stres koji je na kraju doveo do gubitka bebe i spontanog pobačaja.

Sve ove intimne stvari o pjevačici je ispričala njena prijateljica, koja je rekla da Tanja  nije  zaslužila što joj se ovo dešava i istakla da se Tanja nada da će uskoro moći da vidi svoju dječicu.

Ads