Pjevačica Marija Šerifović jedna je od najpoznatijih ne samo u Srbiji nego i u cijelom regionu. Ona je dosta mlada ostvarila karijeru kakvu neke njene starije kolege mogu samo sanjati, a prava je slika i prilika svoje majke, Verice Šerifović, od koje je i naslijedila talenat za muziku. Marija je oduševila sve kada je nastupala na Eurosongu 2007. godine, gdje je i pobijedila i donijela jedno od najvećih muzičkih priznanja za svoju zemlju. Marija je dovela Europu u Srbiju još tada, kada je u Beogradu organizovan Eurosong 2008. godine.

Ona inače ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, pa tako skoro nikada niko ne zna ni da li je sa nekim u emotivnoj vezi i kojoj je trenutno partnerica. Pojavila su se neke priče nakon par slika koje je objavila na društvenim mrežama gdje se vidi misteriozna ruka koja drži njenu, ali se nikada nije oglasila  po tom pitanju. Ipak, ona ponekad voli podijeliti poneku situaciju iz svog privatnog života, a mnogi su bili tužni kada je preminuo njen voljeni pas Robi. Poznato je da je bila baš mnogo vezana za njega, ali je kasnije nabavila novog engleskog buldoga, za kojeg se. čini se, još više vezala.

Naime, neki smatraju i kako je Marija pretjerala sa ljubavlju koju mu iskazuje, pa tako na jednom snimku može da se čuje kako ga naziva sinom. Iako veliki broj ljudi kućne ljubimce smatra članovima porodice, rijetko ko baš u javnosti zove kućnog ljubimca kao svoje dijete. Hak sada čak ima i svoj profil na društvenim mrežama, gdje Marija objavi s vremena na vrijeme neku sliku iz njegovog života.

Ads