Darko Lazić je sada već poznata estradna zvijezda a mnogi ga se sjećaju kao takmičara kada se prvi put pojavio u Zvezdama Granda i kada mu se mikrofon tresao u rukama od treme jer je trebao da zapjeva ispred žirija u kojem se tada nalazio njegov uzor, pokojni Šaban Šaulić.

Tada niko nije mogao ni da pretpostavi šta će se sve sa njim događati i kako će ići njegova karijera kao ni šta će mu se sve izdešavati u privatnom životu. Naime, u Zvezdama Granda se Darko zaljubio u svoju kolegicu Anu Sević, a i ona u njega pa se se poslije i vjenčali i dobili kćerku. Darko ja postajao sve poznatiji, imao je nastupe i njegova karijera je jako dobro krenula a on se od skromnog momka pretvorio u bahatog pjevača i počeo se kretati i u nekim sumnjivim krugovima i počeo je da konzumira alkohol u velikim količinama a pored njega je uzimao i neke opijate što se odrazilo i na njegov brak.

Ana i on su se razveli i tvrdili su da je razlog taj što je jednostavno nestalo ljubavi između njih, ali mnogi misle da je glavni uzrok Darkov raskalašan način žiovota. Darko je nekako u to vrijeme doživio i tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu a u bolnici ga je pored Ane posjećivala i njegova nova djevojka a sadašnja vjerenica Marina. Marina mu je poslije rodila i sina a Darko je imao ozbiljne posljedice nakon nesreće i morao je dugo da ide na fizikalnu terapiju zbog noge.

On je uvijek bio pomalo bucmast, a usljed nekretanja je nabacio veliki broj suvišnih kilograma pa je odlučio da nešto radikalno promjeni u svom životu. Promjenio je i način ishrane, počeo više da vježba i otišao je na operaciju smanjenja želuca. Sve ovo mu je pomoglo da smrša više od 50 kilograma, ali on nema namjeru da stane. On je na Instagramu objavio fotku sa ljetovanja a mnogi fanovi su izrazili zabrinutost zbog njegovog izgleda jer je smršao do neprepoznatljivosti i ide u drugu krajnost.

Ads