Svetlana Ceca Ražnatović svakako je jedna od najvećih estradnih zvijezda na našim prostorima, koja je na estradnoj sceni već nekolikio decenija, i ona je i dalje u samom vrhu, zahvaljujući silnim hitovima koje je ona snimila u toku svoje karijere. Kada je riječ o njenom privatnom životu i o njemu se sve zna, a svoj ljubavni život krila je ko zmija noge.

Međutim ona je više od godinu dana u ljubavnoj vezi sa mlađim biznismenom Bogdanom Srejovićem. Božić je proslavila i Ceca zajedno sa članovima svoje porodice. Inače, kao i svake godine, Ceca se pričestila u Hramu Svetog Save, gdje je i dočekala Božić, a onda je za svoje ukućane priredila veoma bogatu trpezu, na kojoj se našlo sve ono što oni vole, od pečenja, sarmi, salata, specijalita sa roštilja i još mnogo toga. Ceca je svojim ukućanoma čestitala Božić, a onda je ručak mogao da počne, a obratila im se ovako: “Mir Božiji, Hristos se rodi! Srećan Božić.”

Inače, Ceca je od ove sezone novi član stručnog žirija u najgledanijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda gdje je došla na mjesto njene najveće rivalke Jelene Karleuše. Iako su mnogi mislili da ona neže moći da zamjeni Jelenu, na samom početku Ceca je pokazala da je bukvalno rođena za ovaj posao. Evo i sami pogledajte kako je izgledala Cecina Božična trpeza, i ko je to sve bio kod nje u vili na Dedinju. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads