Došlo je proleće, period kada se definitivno kreće sa radom na baštama koje su danas itekako popularne, sa obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju. Jednostavno, sve veći procenat ljudi, lak i ako nema baštu, on jednostavno kupuje neku manju parcelu, da bi posadio paprike, luk i krompir, koje su definitivno osnovne životne namirnice, i koje su i puno zdravije nego kada se kupe na pijaci ili marketu, i za koje se definitivno ne zna izvor njenog porekla.

Također, sve žene širom sveta, koje imaju privatne kuće i koje imaju prelepa dvorišta, trude se da imaju lepo cveće, jer je cveće definitivno velika radost na svetu, i jako je lepo kada dođete kod nekoga u goste, a tamo vas dočeka jako lep cvetnjak. Mi vam tako u nastavku današnjeg članka donossimo jedan super savet kako da imate što lepše cveće, a na njega će definitivno sve druge komšinice da budu ljubomorne. Naime, najbolja prehrana koju vaše cveće može da preporodi jeste kora od banane. Da li st eznali za ovaj trik?

Verovali ili ne, i vašem cveću je potrebno osveženja sa vremena na vreme. Pogotovo ako je reč o cveću i biljkama koje rastu na balkonu, i nemaju prirodno okruženje, definitivno treba malo više prirodnih dodataka za prirodan rast i za lepše latice. Verovali ili ne, ricinusovo ulje koje je itekako zdravo u ishrani, itekako je dobro za rast i kvalitet vašeg cveća. Sve što treba da uradite jeste to da u litaar vode koja je odstojala par dana, dodate samo jednu kašikicu ricinusovog uilja i vašđ posao je gotov. Promućkajte i samo zalijte vaše omiljene biljke ili cveće.

Ads