Priča o misterioznoj smrti pjevačice Jelene Marjanović i dalje ne prestaje, i još uvijek je aktuelna te cijela Balkanska javnost je zainteresirana za slučaj ovog ubistva. Iako je prošlo već 5 godina od Jeleninog ubistva, za to još uvijek niko ne odgovara, i krivac je još uvijek na slobodi. Vrijed pomenuti i to da je njen muž Zoran Marjanović glavni osumnjičeni, a prije samo nekoliko dana smo pisali o tome kako je njihova kćerka socijalnom radniku prvi put pričala o tom nesretnom danu. Ona je tom prilikom rekla kako se igrala sa tatom ispred auta, a mama je otišla da trči, i odjednom se izgubila u velikoh gustoj travi.

Onda su oni odlučili da je potraže, pa je tata nju ostavio u autu, ali ono što je zanimljivo, a što je ova mala djevojčica rekla jeste da je ona tatu cijelo vrijeme držala za ruku, tako da nema šanse da je on ubio. Ali sa druge strane, ima nekoliko dokaza koji mu ne idu na ruku, a o kojima smo do sada pisali više puta. Ali nije on jedini koji je umješan u ovu priču, tu je još jako puno ljudi, a i njegova majka Zorica je nekoliko puta bila u sudnici gdje je davala izjave, ali je svakog puta odbijala poligrad, što je samo znak da ona ipak nešto krije.

Ono što je u javnost izašlo jeste da se oglasila i Sandra Afrika koja je rekla da je sa Jelenom i Zoranom bila u odličnim odnosima, te da su čak nekoliko puta išli zajedno i na ljetovanje, i da on nikada nije digao glas na Jelenu. Ali javnost i sve ostale zbunjuje činjenica da su dlake sa tepiha pronađene u Jeleninoj trenerci, što je možda pokazatelj da je ona ubijena u nečijoj kući, i da je onda tijelo odneseno na nasip kako bi izgledalo da je to ustvari mjesto gdje je ona ubijena.

Ads