Rat između “elitne” učesnice Anele Ahmić i njene porodice traje već deset dana, s jedne strane (kako ona tvrdi), a s druge ju je suprug Asmin Asmin Durdžić napustio zbog Stanije Dobrojević. Ona mnogo tvrdi u rijalitiju, ali ni on ne pravi pauzu, pa svaki dan objavljuje gadosti o ženi sa kojom ima decu. Na njenom Instagram profilu objavljeni su značajni događaji o njemu i Staniji, koji su zbog skandala pobjegli u Kinu. Sada se pridružio i Asminin otac Mustafa Đurđić koji je odlučio da javno podrži svog sina. Na svom Facebook profilu objavio je radove na njemačkom jeziku za koje je rekao da potiču sa Interpolovog ispitivanja Anele. Podsjećamo, njegov sin je optužio svog prethodnika da je uhapšen u Minhenu zbog šverca droge i krađe milion eura.

Uz ove papire, Asminin otac je napisao cijeli tekst: Znam da mediji ne razumiju. To nije oko 750.000 eura, već je nepoznata cifra. Aneli Ahmić je na saslušanju kod nacionalnog tužioca Interpola 2018. godine rekla da je u putnoj torbi nosila 500.000 eura, ponekad 750.000 eura, a ponekad i do milion eura. Prva slika ispod je njen potpis. Drugu fotografiju sam malo zaklonio zbog imena osobe koja se spominje i postavio status sa Anelinog telefona. Nisu znali da imam kompletne dokumente u kojima je Anelli napisala sve o sebi, svojoj porodici i muškarcima sa kojima je imala seks. Kunem se, da nije lagala od početka, ne bi znala da znam za njenu prošlost do 2020. godine”, napisao je. lagao joj.

 

Ko je Stania? Pišemo u julu 2023. Upoznali smo Staniju. Nakon 20 godina osjećamo se manje-više srećno i zadovoljno. Po prvi put smo supruga i ja osjetili da je naš sin poseban i sretan. Svi su veoma srećni. Staniju smo doživjeli na poseban način. Čujemo se i viđamo svake noći. Smijali su se. Stanija se bavi manekenstvom i njene fotografije su izvor prihoda. Stanija ne može da bude ni sa jednim muškarcem. Stanja je veoma osetljiva na mirise. Znam kako takva žena izgleda jer je i ja imam. Ljudima u čarapama u boji nije dozvoljen ulazak u njen stan. Ako nosite farmerke, ne možete sjediti na stolici. Žene su veoma čiste. Bez alkohola, bez pušenja, bez droge, bez tetovaža.

Ads