Konačno je i Srbija dočekala da se o njenoj fudbalskoj reprezentaciji pišu i govore i neke lijepe stvari, da reprezentacija igra sve bolje i bolje te da su i rezultati sa svakom novom utakmicom bolji. Mnogi misle da je to najveća zasluga novoga selektora reprezentacije, legende jugoslovenskog i srpskog fudbala, pete Zvezdine zvezde, Dragana Stojkovića Piksija. Za njega se zna de e on već decenijama u zaista skladnom braku sa svojom suprugom Snežanom, da imaju i troje djece i to kćerke Anju i Andreu i sina Marka.

Kada je Marko u pitanju, on nije krenuo stopama svoga slavnog oca, i ne bavi se fudbalom, već je diplomirao menadžment na jednom od najprestižnijih fakulteta u Londonu. Marko je i veoma aktivan na društvenim mrežama, na kojima svako malo objavljuje neke svoje fotografije, a na osnovu svih tih fotografija se da zaključiti da Piksijev sin zaista voli da mnogo putuje

Sve te fotografije koje marko svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama su snimljene na raznim luksuznim i egzotičnim destinacijama i lokacijama, i zaista nisu rijetkost na njegovom profilu. Mnogi su primijetili i da je Marko izgledom pokupio sve najbolje od svojih roditelja, te da je veoma zgodan i atraktivan muškarac.

Prema pisanju medija, Marko je danas jedan od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji, a pored toga što često objavljuje svoje fotografije sa putovanja, on zna s vremena na vrijeme da objavi i neke fotografije sa svojom porodicom, posebno sa kćerkama svoje sestre Anje. U svakom slučaju, vjerujemo da ćemo o Marku tek da pišemo.

 

 

Ads