Jedan od najvećih, zapravo moglo bi se reći i najveći pjevač narodne muzike sa ovih prostora, obzirom da je imao titulu kralja ove vrste muzike, Šaban Šaulić, još uvijek je neprežaljen u srcima mnogih, kako obožavalaca tako i kolega od kojih su ga mnogi smatrali zapravo svojim idolom i uzorom. To jutro kada su stigle kobne vijesti za mnoge je bilo jedno od najgorih jutara, a niko nije mogao ni zamisliti da će tako nešto da se desi. Bio je to samo još jedan u nizu nastupa koje je imao, a nažalost i njegov posljednji.

Djeca su bila neutješna, Ilda, Sanela, Mihajlo, ali i njegov vanbračni sin Robert, koji se također pojavio na sahrani iako nema nikakve odnose sa svojim bratom i sestrama. Nažalost, sve se odvilo tako kako jeste, a Goci je bilo mnogo teško nakon gubitka supruga. Naime, kako se pisalo po medijima nedugo nakon njegove smrti, ona je imala velike izdatke, obzirom da je morala da vrati određene kapare i novac od neispunjenih nastupa, a pričalo se da nisu u bajnoj finansijskoj situaciji. Međutim, mnogi su ostali zatečeni i iznenađeni kada su čuli da je vila izdata arapskom konzulu.

Naime, obzirom da se vila nalazi u luksuznom dijelu Beograda, Dedinju i da je veoma raskošna, djeca su se složila sa njom da je to prevelik prostor za nju i da bi mogla sebi iznajmiti stan i iznajmiti vilu. Obzirom da je vila tip top, brzo je našla mušteriju, a kako se šuška, konzul joj plaća oko pet hiljada eura mjesečno.

Ads