Cijela Srbija ali i regija je sa velikom pažnjom, nevjericom i strahom pratila pravu životnu bitku rijaliti zvijezde Miljane Kulić, kojoj su se ljekari u niškoj bolnici nekoliko dana borili za život nakon što je Miljana imala velike komplikacije nakon operacije smanjenja želuca koju je obavila u Turskoj. Miljana je imala oštećenje slezene koju su joj ljekari uklonili, te je imala i veliki gubitak krvi. sada se njeno stanje stabilizovalo, te Miljana po pričanju izvora želi što prije da ozdravi, da bi ušla u šestu sezonu rijalitija Zadruga. šest dana se ona borila za goli život, a sada želi da se vrati na staro:

” Čim sam se probudila i mogla da pričam, pitala sam ljekare da li ću moći da uđem u “Zadrugu 6”! Potpisala sam ugovor s Pinkom, znam da mi ne bi pravili problem, ali želim da se vratim u rijaliti s Bebicom. Doktori su mi kazali da je rano da razmišljam o tome. Pozvala sam i Indi, koja je prošla isti pakao kao i ja, da se posavjetujem s njom” – kaže Miljana za medije, koja se i dalje nalazi u Kliničkom centru u Nišu. Pored ovoga, Miljana je pozvala još nekoliko bivših zadrugara, a među njima i novinara Marka Đedovića, a on je za medije rekao šta mu je Miljana rekla preko telefona:

” Kad sam video Miljanin broj na telefonu, mislio sam da me zove Bebica, jer je koristio njen mobilni. Potom sam čuo njen glas! Bio sam u šoku! Rekla mi je: “Markić, je l’ znaš da sam mogla da ti umrem?! Je l’ me voliš?” Dugo je plakala. Onda se raspitivala ko ju je sve podržao dok se borila za život” – kaže Đedović.

Ads