Popularna pevačica iz Srbije Dijana Janković ili Didi Džej se pojavila na sceni pre više od deset godina. Mnoge je ostavila u šoku kada je na svojim društvenim mrežama krenula da objavljuje bogatstvo koje poseduje. Naima, objavila je da ima čak lift u vlastitoj kući. Naravno da su svi mediji digli odmah prašinu oko toga, sve u svrhu da saznaju što više o njoj.

Popularna Dijana se 2013. godine udala za Danijela Rokvića, čoveka koji je dvadeset godina stariji od nje. On se inače bavi IT-om. Par trenutno ne živi u Srbiji, ali je često posećuju i imaju kuću na jednom od najbogatijem naselju u Beogradu, Dedinju.

Nedavno su postali roditelji i dobili kćerku Dajanu, kojoj je popularna pevačica kupila mnogo odeće poznatih i skupih modnih dizajnera budući da i sama voli i prati modu. Na instagramu je Dijana itekako popularna te se pohvalila fotografijom svoje novorođene bebe. Na toj fotografiji se vidi kako je uprarila bademantil sa benkicom bebe, a mnogi misle da samo ćebe i benkica koštaju čak više od 500 eura.

Dijana, supruk i krerkica trenutno žive u vili od oko 500 kvardatnih metara, te imaju čat tri kućne pomoćnice. Kako saznajemo, Dijana uskoro planira izmijeniti raspored kuće, tačnije, da jedan sprat pretvori u garderober. Kaže da već ima plan kako će to sve izgledati, a kaže da će sve biti u ogledalima i staklu, dok je celi jedan zid rezervisan za torbe, dok je drugi za obuću. Ima Harmes Bikini torbu, koja je koštala čak više od 100 000 dolara, za koju se morala praviti i rezervacija čak šest godina unapred. U svojoj kolekciji ima i mnogo cipela popularnih dizajnera i mnogo Rolex satova, čije se cijene kreću oko 2000 evra.

 

Ads