Postoji veliki broj pjevača i pjevačica u Srbiji koji su ostvarili zavidne karijere, a njihov rad i trud se višestruko isplatio obzirom da svi danas uživaju veliko bogatstvo i žive u luksuzu. Naravno, ima i onih koji nisu baš pametno raspolagali novcem, pa su se na kraju doveli u malo težu situaciju, ali većina ih je mudro ulagala u nekretnine ili neke druge poslove, kako bi sebi osigurali dodatnu zaradu, što se pokazalo odličnim, pogotovo u ovom periodu kada estrada dosta ispašta zbog korone.

Naime, pjevačica koju ste mogli vidjeti na naslovnoj slici danas je jedna od najpopularnijih “veteranki” narodne muzike na srpskoj estradi. Naime, ona je decenijama imala odličnu karijeru, s tim da se u posljednjih nekoliko godina prilično povukla sa scene, te je odlučila uložiti novac u biznis, ali također i u nekretninu pa se smatra da ima skoro najskuplju kuću na estradi. Naime, njena kuča je zapravo luksuzna vila na Dedinju a mnogima stane dah kada je vide. Ova vila se nalazi u blizini groba Josipa Broza Tita na Dedinju, a šuška se da je Vera za nju morala dati čak 3 miliona eura. Naime, neki su čak komentarisali to kao nemoguće, ali je Vera odgovorila na takve navode i kazala da je ona sve to sama zaradila i da je “prolila krv i znoj”.

Pored toga, pričalo se kako je ona ovo velelepno zdanje kupila zapravo prodavši zbirku slika koje je imala, jer je navodno njena kolekcija vrijedila nekoliko miliona eura, a tu se spominju imena poput Paje Jovanovića, Save Šumanovića i Uroša Predića. Navodno je ona to prodala nakon što joj je opljačkana kuća na Zlatiboru, gdje nisu bile slike, ali joj je sve postalo prevelik stres, a novac je onda uložila u ovu vilu.

Ads