Vladimir Putin i njegov privatni život je definitivno jedna od najvećih svetskih misterija, jer kako drugačij e okakrakterisati bivšeg službenika KGB-a, a da ne zna nešto da sakrije? Tako je na primer se tek nedavno saznalo da su njegove dve ćerke koje danas imaju po 35 godina, a koje je dobio u braku sa Ljudmilom Putin, celo vreme školovanje su bili pod drugim imenima, tako da se uopšte nije znalo da su u pitanju njegove ćerke.

Njegove ćerke, su danas odrasle žene koje su udate, u biznisu i imaju i decu, tako da je Vladimir Putin već deda. On je sa suprugom Ljudmilom bio u braku punih 30 godina, ali su se razveli sada već davne 2013 godine. Još uvek je totalna misterija, koliko zapravo Putin ima dece, ali se itekako zna pogotovo u Rusiji, da ima ljubavnicu i to poslednjih 14 godina, a koju jednostavno obožava. Njeno ime je Alina Kabaeva, koja je u svoje vreme bila i svetski šampion u umetničkom klizanju.

Za nju se čak i šuška da je njegova supruga, samo to nikada konkretno nije izašlo u ruskoj javnosti. Nju tako na društvenim mrežama prati i ndaimak “prva ljubavnica Rusije”, a veruje se da je ona još 2008 godine Putinu rosila i naslednika Dimitrija. Sve je postalo i više nego sumnjivo 2014 godine, kada je Putin na otvaranju Olimpijskih igara na ruci imao venčanu burmu.

Ads