Iako su devedesete bile prilično težak period na ovim prostorima, za estradu u Srbiji to je bio jedan od perioda kada je sve bilo u punom procvatu. Novca je bilo sa svih strana, nastupi su se redovno održavali, a tada se pojavio i veliki broj mladih pjevača i pjevačica koji su bili željni slave, ali su vidjeli i da se njihov talenat može dobro unovčiti. Upravo iz tog razloga je došlo i do nagle ekspanzije na estradnoj sceni, ali je većina tih pjevača otišla upravo onako kako su i došli, preko noći. Neki su jednostavno pronašli bolji život van granica, drugi su opet shvatili kako estrada nije za njih, a nekima su se desili i teški životni periodi zbog kojih nisu imali volju nastaviti sa javnim životom.

Među njima je i Jelena Lalović, pjevačica koja je većini ljudi poznata kao Jellena. Naime, ona je imala nekoliko hitova, a mnogi su smatrali kako bi mogla imati velik uspjeh na estradi. Ipak, ona nije bila toliko zagrijana za estradu, pa je ostavila tu karijeru i posvetila se nekim drugim stvarima. Naime, Jelena se nakon nekog vremena udala i to za oficira Komnena Lalovića, a jedno vrijeme je obnašala i funkciju direktorke javne ustanove, iako to navodno nije željela, kako je izjavila.

Nju najviše zanima diplomatija, pa je tako kazala kako ima odlične odnose sa strancima, ali je svjesna da za takve funkcije ipak treba škola, dok je ona više za rad sa strancima u domeni muzike i sporta. Jedino u šta ne bi ulazila je skupština, jer joj to izgleda potpuno nezanimljivo.

Ads