Mi se u nastavku ovog vikend člankaa maalo zabavljamo oko srpskih TV kuća. Svi jako dobro znaju da je TV Pink u biti najgledanija, pre svega zbog Zadruga, ali i jutarnjeg programa kojeg radi subotom i nedeljom Jovana Jeremić. Njihove cifre su stvarno impoznatne, au poslednje vreme se pojavila i K1 televizija, koja je u vlasništvu Željka jokssimovićaa.

Oni su se za jako kratko vreme, uz njegovu suprugu jovanu joksimović, uspeli da probiju u top tri privatne televizije u Srbiji. Međutim, u zatvorenim krugovima javnoh menja, vlada mišljenje da je ovaj jako poznati bračni par itekako prepotentan, i da se tamo niko dugo ne može zadržati i da radi, bez obzira koliko god bio dobar u svome poslu. To se pre svega odnosi na Jovanu joksimović, koja je jako teška za saradnju u bilo kojem obliku.

Svi smo videli jutaarnji program od pre mesec dana kada je izvređaala gosta u jutarnjem programu, a koji se usprotivio trenutnoj vlasti, a ona ga je prekinula i rekla da će ga isterati iz studija. On je inače bio čovek iz opozicije, a nakon par minuta nadmudrivanja, ona je naredila da se puste reklame, a čoveka su lagano izbacili iz studija, što je bilo krajnje neprofesionalno.

Sada se oglasila i kolegica Aksentijević, koaj je jako kratko radila kod njih, e je napsutila posao. Rekla je da je prosto nemoguće bila loša atmosfera za posao.

Ads