Ako govorimo o muzičkoj sceni i najvećim imenima sa iste, prva imena koja sigurno skoro svakome padnu na pamet su Šaban Šaulić od muških zvijezda i Lepa Brena od ženskih. Iako je od Brene bilo dosta boljih vokala kroz taj period, ona je uspjela napraviti najveći “bum” na estradi, pomjerila je sve granice, a bila je i jedna od prvih koja je počela nositi smjelije kombinacije na sceni, a zbog toga su je mnogi smatrali provokativnom i pomalo kontroverznom. Brena je napravila ogromnu karijeru sa Slatkim Grehom, a oni koji je poznaju kažu da je oduvijek bila odlučna i ambiciozna, ono što ona zamisli, mora da se ostvari.

Nije tajna da Brena voli da vodi računa o sebi i da je u više navrata radila estetske zahvate kako bi ostala što duže mlada i atraktivna, a mnogi smatraju kako je ipak malo pretjerala sa svim zahvatima. Naime, ona danas izgleda prelijepo kao i ranije, a iako se vide godine na nekim mjestima na tijelu, lice je zategnuto kao da ima barem 15 godina manje. Međutim Brena ove godine puni punih 60 godina, a tu cifru joj sigurno niko nikada ne bi dao. Ona zaista izgleda fantastično za svoje godine, a sada je odlučila da se još malo “popravi”.

Naime, kako saznaju srbijanski mediji, ona je sebe odlučila počastiti specijalnim tretmanom za grudi, a ovaj način je sada najpoznatiji u svijetu, obzirom da su klasični silikoni i umetanje već postali zastarjeli način podizanja grudi i niko ih više ne voli. Naime sada se radi o laserima to sve, ali i kremama kasnije, a rezultat je lijepo podizanje, pogotovo u njenim godinama.

Ads