Otkako su se pojavili rijaliti programi na malim ekranima imamo prilike zaista svašta da vidimo na televiziji. Od starleta koje su nikle kao voda poslije kiše, do nekih stilista, modnih “maca”, pjevača za koje nikad niko prije nije čuo, pa čak i ljudi iz kriminalnog miljea, ali i pokoji političar. Naime, u rijalitijima ima svega i svačega, a već je svima jasno da svako kome karijera ide silaznom putanjom sada dolazi u rijalitije ne bi li se ponovno proslavili, pa čak i pod svaku cijenu, a pri tome i zaradili koji dinar.

Jedni od najvećih iznenađenja u takvom formatu programa bili su Divna i Marko, koji su postali poznati pod nadimkom DNK, jer su bili dio te emisije. Naime, Marko je tada htio da provjeri da li je on otac djeteta, a mnogi su se zgražali nad njihovim odnosom, dok je ipak bilo dosta i onih koji su ih smatrali zabavnim i smiješnim. Bilo kako bilo, postali su ultra popularni, a takvi tipovi uvijek dobro prolaze u rijalitijima, pa ih je produkcija “Zadruge” pozvala da dođu u ovaj rijaliti. Tamo su postali još popularniji i sada gotovo i ne postoji osoba u Srbiji koja ne zna za njih. Naime, tri godine nakon snimanja DNK emisije, jedna novinarska ekipa odlučila je posjetiti njihov dom, pa su popričali sa njima o trenutnoj situaciji.

Naime, Marko je prvi priznao da i dalje šara okolo, ali da oni sa time nemaju problema, jer imaju otvoreni brak, pa je tako Divna rekla da i ona vrlo često odlazi kod drugog, ali se oboje uvijek vrate kući. Djeca češće nisu kod njih nego što jesu, ali očekuju da će se uskoro razriješiti situacija i oko toga svega.

Ads