Ana Nikolić jedna je od najpoznatijih pjevačica sa ovih prostora, ali ne samo zbog svog glasa, hitova ili karijere općenito, nego i zbog turbulentnih dešavanja u njenom životu u posljednjih nekoliko godina. Naime, Ana Nikolić je napravila pravi haos kada se početkom dvije hiljaditih pojavila na muzičkoj sceni u Srbiji. Naime, ona je nakon samo jedne izdane pjesme doživjela veliku popularnost, a niko nije mogao da vjeruje da takva ljepotica postoji – skoro svaki muškarac na Balkanu je bio opčinjen njenom ljepotom.

Ana je tada bila pravo osvježenje na sceni, pogotovo jer je bila prirodna ljepotica sa nevjerojatnom figurom, a svaki svoj nastup upotpunjavala je scenskim pokretima, što je njoj išlo od ruke obzirom da se godinama bavila plesom. Njen sada već bivši muž, reper Rasta, čak je jednom prilikom kazao kako je sanjao kao “klinac” Anu Nikolić da postane njegova žena, a taj mu se san i ispunio. Nažalost, još dok su bili u vezi prolazili su razne faze pa su tako mediji često pisali kako između njih dolazi do verbalnih sukoba, pa čak i da su raskidali. Na kraju su se vjenčali, Ana je rodila njihovu kćerkicu a onda je krenula njena borba sa kilažom. Dobila je veliki broj kilograma, koje je čak i uspjela skinuti.

Međutim, njeni fanovi su smatrali kako je ipak otišla predaleko i da već polako prelazi u anoreksiju, iako ona nije dala ni čuti za to. Ana je smatrala da je njena kilaža ok, ali se čini kako je ipak poslušala sve svoje silne pratioce. Ona je tako objavila sliku na kojoj sse vidi da se malkice popunila, a sad izgleda fenomenalno.

Ads