Nastavljamo sa nevjerovatnim pričama i iskustvima, koja svakodnevno preplavljuju internet i društvene mreže, a naša današnja tema bit će iskustvo jedne djevojke koja je osam godina nosila pirsing, i tek nedavno otkrila nešto što ju je ostavilo u čudu. Djevojka koja ima 22 godine, prije osam godina probušila je pirsing pupka, a tek sada je shvatila da se on nalazio na pogrešnom mjestu skroz.

Njeno ime je Fejt Keli, koja je podijelila video snimak na svojim društvenim mrežama, koji je oborio sve rekorde, i dobio nevjerovatnih 180.000 lajkova. Naime, ona je sasvim slučajno otkrila ovu grešku, i to tako što je nakon osam godina odlučila da kristal iz pupka zamijeni sa alkom, i tada je otkrila ono što ranije nije znala. Dakle, radi se o tome da njen pupak nema rupicu, nego je njena koža iznad pupka probušena odnosno na stomaku.

U video snimku ona je rekla: “Upravo sam shvatila da zapravo imam pirsing stomaka, a ne pupka. To je moj stomak, a ovo mi je pupak, dakle pupak mi nije probušen”, a onda je naglasila da i svi ostali koji imaju pirsing na istom mjestu provjere, jer možda se i njima desilo slično kao i njoj. I ispostavilo se da jeste, i da ona nije jedina koja ima taj problem, pa su se komentari samo nizali, a neki od njih glasili su: “Provalila sam to pre nedelju dana i bila šokirana”, “Loše mi je od ovoga, ne znam šta je sa tim, ali grozno je”, “To je jer ti je pupak predugačak i tanak, pa nije mogao da ti provuče tuda i izbušio je iznad”. Evo pogledajte…

Ads