Danas stvarno imamo prilike čuti sve i svašta, ali ipak se najviše iznenadimo kada čujemo vijesti o porodičnim svađama i koliko dalego to može da ode. Naime, jedna od rečenica koja se najčešće može čuti jeste da niko ne može voljeti svoje dijete kao roditelj, ali nažalost, postoji veliki broj slučajeva u svijetu i koji dokazuju suprotno, bez obzira koliko mi htjeli ili ne htjeli vjerovati u to. Iako bi većina roditelja svojoj djeci dala sve, pa bi čak žrtvovali i svoj život za njih, ne razmišljaju svi isto, a neki bi čak išli toliko daleko da ga oduzmu vlastitom djetetu.

Okolnosti mogu da budu različite, i niko ne može da zna šta se zapravo desi između četiri zida, osim glavnih aktera, ali da li je moguće da se nekome toliko zacrni pred očima da se odluči na tako surov potez? Naime, čini se da je ocu poznatog svjetskog di džeja došlo do te mjere, a zbog čega, još uvijek nije poznato javnosti. Naime, kako su prenijeli svjetski mediji, Džozefa Kapriatija, poznatog Di Džeja, napao je vlastiti otac i to ni manje ni više nego kuhinjskim nožem.

Ono što se zna jeste da je otac napao vlastitog sina, te je Kapriati sa teškim ozljedama prebačen hitno u bolnicu, ali još uvijek nisu poznati nikakvi detalji šta je to moglo uzrokovati takvu tragediju. Ono što se zna jeste da Kapriati već neko vrijeme živi u Španiji, ali se vratio u svoje rodno mjesto Kasertu otkako je krenula pandemija, a koji se nalazi odmah uz Napulj.

Ads