Jovana Joksimović postala je jedna od najaktuelnijih medijskih lica ovih dana otkako je dala otkaz zajedno sa svojim kolegom Srđanom Predojevićem. Naime, njih dvoje su odlučili napustiti televiziju Prva nakon dvije godine rada, a tada je navedeno kako su dali otkaz zbog neslaganja sa produkcijom oko vođenja emisije. Naime, oni su im najviše zamjerili to što su se umiješali u njihov koncept emisije, te što je menadžment odlučio kako žele postaviti Filipa Čukanovića na mjesto voditelja jutarnjeg programa petkom, što su i Jovana i Srđan u potpunosti odbili. Iako su njih dvoje tražili sporazumni ugovor i otpremnine, do toga nije došlo, te su jednostavno dali otkaz.

Ipak, sada istina pomalo izlazi na vidjelo, određeni izvori tvrde kako su tenzije između produkcije i voditeljskog para zapravo počele dosta ranije i da to nije samo zbog Filipa. Naime, produkcija je imala problema sa Jovanom zbog toga što je jedno vrijeme kasnila svaki dan, na što je Srđan burno reagovao, pa su na kraju uspjeli postići dogovor da jedan dan emisiju vodi on, a drugi dan ona. Ipak, producija je najviše zamjerila oboma to što su vrlo često dolazili nepripremljeni na snimanje, pa su morali sve izmjenjivati.

Pored toga, brojne druge kolege su se znali čak i požaliti na njih kazavši kako su njih dvoje, pogotovo Jovana, znali biti arogantni i nadobudni prema kolegama u studiju, ali i prema gostima, što je menadžment naljutilo dodatno, pogotovo jer su imali velike plate, što je bilo dogovoreno sa prošlim vlasnicima TV Prva. Međutim, sadašnjoj produkciji se više nije isplatilo da trpe ovakve stvari pogotovo jer je mladi Filip pokazao već tokom ljeta da može postići odličan rejting.

Ads