Sigurno da u svijetu sporta postoje mnoge poznate sportske porodice, a kada je Srbija u pitanju, onda je sigurno da je u ovome trenutku, a tako je već zadnjih desetak godina i više, najpoznatija sportska porodica ona Novaka Đokovića, njegovi roditelji i braća, kao i njegova supruga i djeca. Poznato je da su Novakovi roditelji Dijana i Srđan Đoković u skladnom braku već 35 godina, a sada se pojavila jedna stvar koju javnost do sada nije znala o njima. Naime, Dijana je kao gost u TV emisiji ”Dok spavaju anđeli” podijelila neke detalje iz ranijeg perioda svoga života:

„Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dijete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dijete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog s kim sam nekoliko mjeseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše“, ispričala je Dijana.

Ona se kasnije udala za Srđana, i u braku su dobili tri sina. Kako je Dijana otkrila u svojoj priči, Srđan ima neke svoje igrice, te se često pita šta bi bilo kada bi bilo, te kako Dijana kaže:” S vremena na vrijeme voli da se igra i da me pita: ‘Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?’. Na to mu odgovorim s osmijehom: ‘Ko kaže da bi bio Novak’. Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio”, dodala je majka najboljeg tenisera planete.

Ads