Odbrojava se dan za danom, ali tuga za njime ne jenjava ni malo. Još uvijek se brojne generacije opraštaju od ovog velikog čovjeka, prije svega. Njemu se ovo sve vjerojatno i ne bi svidjelo, jer nije bio čovjek koji je volio previše medijske pažnje, razne natpise u novinama, da ga novinari proganjaju… Njemu je bilo i više nego dovoljno ono što je imao, a to je vjerna publika, supruga koju je obožavao i voljena djeca.

Đole je napustio ovaj svijet, ali su iza njega ostala njegova djela da žive vječno. Njegove će se pjesme vjerojatno prenositi sa koljena na koljeno, a mnogi se nadaju da neće završiti u zaboravu. Fanovi se i sada okupljaju na ulicama, trgovima, skupovima gdje pjevaju Đoletove pjesme, pjesme svoje mladosti, prošlosti, sadašnjosti, ovisno o generaciji. Imao je on neke svoje planove, pa je tako otkriveno upravo da je kupio kuću u Istri gdje je planirao provesti svoje penzionerske dane. Nažalost, nije uspio to dočekati, obzirom da ga je bolest dočekala prije. Vrlo je vješto krio ovu vilu od javnosti, kako bi negdje imao svoj mir, a kupio ju je prije skoro dvije godine. Kako pišu srbijanski mediji, kupovina je obavljena preko firme njegove kćerke Jelene.

Navodi se i kako je ovo jedna od devet vila na tom prostoru koje su  građene po sličnom planu, a prostire se na 200 četvornih metara. U sklopu vile i dvorišta nalazi se bazen, ali i sauna i džakuzi, a ima čak i vanjsku kuhinju. Unutra navodno imaju i četiri spavaće sobe i to svaka sa vlastitim kupatilom.

Ads