Baka opsjednuta fitnesom dobija više pažnje suprotnog pola nego njena unuka.  Njeno ime je Lesli Maksvel (64) iz Melburna je, a na Instagramu objavljuje golišave fotografije i ima skoro 60.000 pratioca. Upravo zato što ima toliko godina i izgleda fenomenalno, zato je i zanimljiva muškarcima, a sama Lesli je priznala: ”Javljaju mi se čak i momci od 18 godina, što je uistinu smješno. Ponekad su i prilično eksplicitni pa mi šalju slike svojih spolnih organa. Sve to primam kao komplimente, super je što sam im uopšte zanimljiva”

I dok je njena unuka Tia sretna jer njena baka dobija toliko pažnje, Leslina kćerka Vanes nije baš toliko sretna zbog majčinih golišavih objava na društvenim mrežama: ”Ipak mi je to mama, nije da se radi o kćerki koja je tinejdžerka ili nečemu takvom. Ne želim da se promijeni, nego samo da malo ‘smanji doživljaj” – kaže Vanesa.

Lesli ipak svoje objave na društvenim mrežama smatra dijelom posla, pa na to kaže: ”Jako me zanima fitnes i stalno sam u teretani u oskudnoj odjeći, ali uz to se i takmičim pa sam navikla biti na sceni u kratkom bikiniju. Nemam problema s pokazivanjem takvih fotografija. Ne sramim se svog tijela. Moram da budem produkt toga u što vjerujem. Ne želim da se pokrivam i ako želim pokazati svoje tijelo, pokazati ću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš biti, zašto ne biti ‘na vrhu sveta” 

Ona je sa 48 godina odlučila da postane lični trener i te je godine po prvi puta pobijedila na jednom fitnes takmičenju. Ona smatra da svoj mladoliki izgled ima upravo zbog fitnes režima i otkrila je da trenira najmanje pet puta sedmično, a u prošlosti je radila kao umjetnik uljepšavanja određenih dijelova tijela u promociji.

Ads