U današnjem članku pišemo o našoj estradi na Balkanu koja je već duže vrijeme u velikoj krizi zbog same pandemije korona virusa, koja još uvijek hara cijelim svijetom. Veliki je uticaj imala na pjevače i pjevačice, jer zbog pandemije su ostali bez nastupa, svadbi, snimanja pjesama i druženja, pa tako da im je ekonomska situacija skroz pala na niske grane.

Mi vam pišemo o jednoj pjevačici koja je jako mlada započela svoju karijeru, a sa svojim je glasom jako brzi osvojila srca publike na Balkanu ali i šire. Naravno, kako su godine prolazile počelo se otkrivati i bilo je jasno da se radi o djevojci koja je imala kvalitet, sposobnost i koja je bila izuzetno lijepa. U pitanju je pjevačica Snežana Đurišić koja i dan danas važi za jednu od najljepših pjevačica kada je u pitanju starija generacija. Još uvijeke je ostala vjerna svom prirodnom izgledu i mogla je da odoli od trenda plastičnih operacija, tako da nije ni jednu plastičnu operaciju uradila. Međutim, Snežana Đurišić je postala već nekoliko dana vodeća tema na svim portalima i društvenim mrežama. Tako se na jednom Instagram profilu pojavila slika na kojoj je bila pjevačica Snežana iz mlađih dana, a onda je mnogim za oko zapala jedna stvar. Veliki broj fanova je primijetilo da se Snežana nije mnogo promijenila i da je ostala ista žena, prirodna i nevjerovatno lijepa.

Snežana je danas glavna u žiriju poznatog takmičenja Zvezde Granda, od 2013. godine do 2015. godine, a dok je od 2015. godine postala glavna urednica ovog natjecanja. Njen je surpug preminuo 2013. godine a odnedavno je u vezi sa beogradskim ginekologom Vanjom Milišovićem.

Ads