Malo ćemo se baviti novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, a u bastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priči, i vjerujemo da ranije za ovo niste znali. Svima je poznato da naše poznate ličnosti, ukoliko žele neku dobru pjesmu koja će postati veliki hit, u istu moraju mnogo da ulože, i ne samo u pjesmu, nego nervjerovatne sume novca oni moraju da izdvoje za razne stvari koje će im pomoći u njihovoj karijeri.

I pjevači i pjevačice moraju dosta novca da ulože u svoju odjeću, svoj fuzički izgled, ali na prvom mjestu su pjesme i spotovi kojima se oni predstavljaju svojoj publici. Zato skoro svi oni smatraju kako je ulaganje velikog novca u pjesme prava lutrija. Upravo u toj “lutriji”, premiju je dobila pjevačica Ana Nikolić kada je kupila pjesmu “Romale, romali” od Kikija Lesendrića, i sa tom pjesmom ona je 2006.godine nastupala na Beoviziji.

Ana je za ovu pjesmu dala vjerovali ili ne 30.000 eura, ali zbog nekih nepravilnosti na takmičenju, ona nije predstavljala Srbiju na Eurosongu. Ali ono što je neosporno jeste to da je ona sa ovom pjesmom napravila veliki bum i obilježila svoju dotadašnju karijeru. Ono što je zanimljivo jeste to da se po estradi priča kako je ona na osnovu upravo te pjesme zaradila čak 300.000 eura, pa tako su mnogi mišljenja da ona pjesmu nije skupo platila. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads