Svadbe su na Balkanu oduvijek bile glavni događaj, ne samo za mladence, nego za čitavu porodicu, a vrlo često se u organizaciji znalo i pretjerati, pa je to postalo kao svojevrsno takmičenje ko će napraviti veće i luksuznije vjenčanje. Nekada su se svadbe održavale pod šatorima, ali su mnogi u današnjem periodu odbacili taj običaj, pa sada sve veći broj ljudi organizuje slavlja u svadbenim salama. Iako je to poznato kao veliki i svečan događaj, nerijetko se dešavaju i neke nemile scene koje znaju pokvariti ugođaj, a pretežno su uzrokovane nekontrolisanim unosom alkohola.

Vrlo često su se čitave porodice znale posvađati na svadbama, ili su pak neki došli tu da rješavaju razmirice, pa na kraju sve završi i fizičkim okršajima. Ovaj video i priča koju vam danas donosimo mnoge će ostaviti bez teksta, upravo zato jer se jedna ženska osoba prilično zanijela tokom slavlja, pa je napravila nešto što je totalno pokvarilo veselje na svadbi. Naime, iako mnogi tvrde da je u pitanju mladoženjina majka, to je još uvijek pod znakom upitnika, jer se niko od njih nije oglasio o ovome, ali obzirom da je lom nastao na pjesmi “Danas majko ženiš svoga sina”, vjerojatno jeste u pitanju ona.

Naime, ova žena je u momentu kada je zasvirala ta pjesma odlučila skočiti na sto ispred sebe koji je bio usred sale. Ona je htjela napraviti špagu, ali obzirom da je poprilično teška, stol se pod njom raspao u komade, a ona je pala. Nije poznato šta se dalje desilo, ali su svi skočili sa stolova kako bi joj pomogli, dok se sin crvenio od stida i najradije bi je se odrekao u tom trenutku. VIDEO pogledajte OVDJE

Ads