Ono što o Džun najviše pamte je njena tvrdnja da su samo tri horoskopska znaka stvarno posebna, te da taj znak imaju ljudi koji mogu da osvoje cijeli svijet.

Evo o kojim horoskopskim znacima je riječ:

Ovan

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun vjerovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspjeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primjene – uvijek je interesanstno.

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije samo spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zna da čeka. Džun je primjetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno nevjerovatna – to mogu biti godine dosljednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu. Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspjeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je nevjerovatan.

Ribe

U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju. Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju cijelu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvijek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da djeluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nikom ne bi palo na pamet – to je vještina koju Ribe efikasno koriste.